TÉR//FÉNY//HANG Képzés

20160927_gosztomgergo_dsc_7997

Három alkalmas képzési programot indít a VITRIN a lumoconcept és a Bang & Olufsen Budapest közreműködésével. A résztvevők három alkalom alatt ismerhetik meg a térszervezés, a fénytervezés és a hangtechnika rejtelmeit, és azok komplex összekapcsoltságát.

Kiknek ajánjluk?

Belsőépítészeknek, lakberendezőknek, projektgazdáknak, és mindenkinek, aki bármilyen tértervezési feladat előtt áll, legyen az családi ház, étterem vagy akár hotel.

 

terfenyhang_01_ter-1

 

Hogyan értelmezik újra az építészek, designerek és művészek az életmódváltozásból adódó igényeket? Számos nemzetközi példa elemzésén keresztül a gasztronómia, a közösségi terek, a munkahelyek és az otthonunk vonatkozásában követheted végig a terek létrehozásának elvrendszereit. Rácsodálkozhatsz a sztorikra, melyek során az alkotók és a projekt létrehozóinak személyes karakterei bontakoznak ki, és egységében láthatod a design stratégiai szempontjait a mobiliák rendszerével. Légy részese a téged körülvevő terek megalkotásának!

Az előadóról

Fónagy Dóra építész és designer, a defo labor alapítója, és olyan budapesti helyek tervezője, mint a Maverick City Lodge, a Dorottya utcai Baraka vagy a Fat Mama Eatery. Egyedi módszere a designt stratégiai jelentőségűve emeli, mely számtalan gasztronómiai és vendéglátó hely koncepcióalkotásában segített. Az elmúlt években több oktatási program és designstratégiai workshop szervezésében vett részt vezető művészeti és design egyetemeken.

 

terfenyhang_02_feny-1

Betekintést nyerhettek a lámptest kiválasztás szakmai trükkjeibe és megismerhetitek a világítótest tervezés munkamódszereit. Milyen szempontokat kell figyelembe venni egy adott tér bevilágításánál? Hogy lehet a formai kapcsolatot megteremteni tér és lámpatest között? Ezekre a kérdésekre is választ kaphattok a Solinfo és Lumoconcept csapatának közös előadásán.
 
Az előadóról
Jánosi András / LumoConcept

Építész, 10 éve foglalkozik lámpatest tervezéssel. Egyetemi tanulmányai alatt készítette első munkáit. Közel 4 éve egyedi világítótesteket gyártó cégét vezeti. Fő motivációja: a fény-forma-struktúra viszonyának kutatása, mind a tervezés, mind a hazai manufakturális gyártás területén.

terfenyhang_03_hang-1

 

További információ hamarosan!

 

untitled-3-01

 

Jelentkezz a hello@vitrinbp.hu email címen!

A kurzus díja alkalmanként 6.000 Ft, a három alkalom csomagban pedig 15.000 Ft. Ezért a díjért részt vehetsz a kurzuson, megvendégelünk egy italra, és izgalmas ajándékokat is kaphatsz. A választott kurzus díját személyesen a VITRIN-ben (Bartók Béla út 20.) tudod befizetni.