Stand

Szulló Szabina és Széll Tamás neve talán a gasztronómia világa iránt kevésbé érdeklődő közönség számára sem ismeretlen, hiszen ők a hazai fine dining leginkább elismert séfjei. Nevük egykor összeforrt az Onyx étteremmel, mely a séfpáros vezetésével vált Michelin-csillaggal kitüntetett hellyé, ily módon ők az első magyar séfek, akiket ez az elismerés ért. Frissen nyitott éttermük a Székely Mihály utcai Stand, mely letisztult és kreatív formában gondolja újra a hazai ételeket. Az otthonosság érzetét a belsőépítészeti megoldások számos eleme erősíti. Ennek egyik eszköze az anyagok és színek egy layerbe helyezése, mely megfigyelhető egyebek mellett a padló burkolata, az asztalok lába és az asztalokat borító abroszok harmóniájában. A svájci Vitra által szállított ülőbútorok a legmagasabb minőséget képviselik, klasszikus formaviláguk pedig ráerősít a tér által képviselt ismerős komfortra.