Rólunk

rolunk_abstract

VITRIN
történetünk

 

A VITRIN a Solinfo és a defo labor közös projektje, amely a Solinfo csapat több évtizedes kereskedelmi szakértelmét egyesíti Fónagy Dóra belsőépítészeti és design tapasztalatával.

Bartók Béla úti concept store-unk székeken keresztül kutatja fel és mutatja be a legfrissebb trendeket vezető nyugati és északi brandek termékeit bemutatva. Kínálatunk minden darabja egy tudatos szelekció része, amely átfogó képet kíván adni a designkultúra egy fontos szeletéről, azokról a mobiliákról, amelyek meghatározzák tereinket.

Üzletünk a folyamatosan változó design tendenciák leképezése, megoldás-központú kreatív szolgáltatás, showroom és kiállítás egyben. Célunk, hogy az életmódjaink megváltozásából adódó kérdésekre a design világ tendenciáit mindig aktuálisan feltérképezve találjunk válaszokat. A tudatos design számunkra innovatív, funkcionális és karakteres megoldásokat jelent, melyek igazodnak a legkülönbözőbb igényekhez.

Küldetésünk a jó design tudatosítása, ezért kereskedelmi szolgáltatásainkon túl tudásbázisként is működünk a hazai szakmai közösségnek naprakész információt biztosítva az aktuális trendekről és tendenciákról.

Facebook.
Instagram.